Kostrådgivning

Behöver du hjälp att göra en livsstilsförändring, att gå upp, ner i vikt eller bara må bättre och äta bättre?

Jag är licensierad kostrådgivare via Svenska näringsakademin (fd.Pauluns Näringscenter) jag hjälper dig att nå dina mål oavsett vad ditt mål är.
Handlar det o att gå upp eller ner i vikt, att strama till kroppen, göra en livsstilsförändring eller har du bara fastnat i en cykel som du inte kommer ur

Jag arbetar inne från och ut vilket innebär att vi jobbar från hjärtat. Att lyckas med ett mål är också att vilja nå det. Att jobba med sina svagheter och få bort onödig stress, sockerberoende etc. För mig handlar det inte om en quickfix diet utan det är en livsstilsförändring som tar tid. Där av att jag jobbar inne från och ut och ut ifrån dina behov. Tycker det är viktigt att man blir medveten och ser över det som är hinder och problem idag och jobba förbi dem. Jag hjälper dig med allt från att veta vad du ska handla när tiden är knapp och matlådorna inte är gjorda, (att välja rätt på hyllorna i affären) till att ge tips på recept till den mat du bör äta för att få i dig rätt kalorier. Jag vill hjälpa dig att må bra efter dina förutsättning.

Jag håller till på Wellness 4 life i Bålsta, tveka inte att kontakta mig om ni vill ni veta mer,
kontakta mig 
här , Märk mailet med kostrådgivning
Jag finns på plats som oftast måndagar och onsdagar 15.30 -19.30 

Tillsammans kommer vi jobba för att når just ditt mål.

Varmt välkomna

Sussi